Gastenboek

Ik stel het erg op prijs als u laat weten wat u van deze site vindt!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.196.13.210 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Hans uit Apeldoorn schreef op 6 april 2017 om 17:59:
Leuke in informatieve site. Ook ik ben ooit begonnen, na mijn pensioen, een aantal persoonlijke websites te maken. Mede voor mijn kinderen en kleinkinderen. Dit is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een groot aantal websites met hel veel diverse informatie. Ik ben ook blij met het plaatsen van mijn website http://beperking.kiesreis.nl/ (Lekker op vakantie, met en zonder zorg!) op deze informatieve site. Ik heb een link geplaats op mijn senioren site http://senioren.familiestart.nl/ Veel succes met deze site. Hans
Admin-antwoord door: Inge van Velsen
Mooi! Lekker bezig blijven, dat geeft nieuwe energie. Uw site omvat een brede informatie voor senioren, dat was me al opgevallen! Deze site staat al genoemd onder 'informatieve sites' in de voettekst van iedere pagina op deze website. Bedankt voor het linken en natuurlijk veel succes. Wij doen het voor elkaar!
Ingrid uit Emmen schreef op 5 april 2017 om 13:25:
Mooie website Inge, complimenten! Reisburo Vakantie & Zorg biedt begeleide zorgvakanties aan voor iedereen met een beperking en/of zorgvraag. Hebt u een PGB dan kunt u wellicht een deel van uw vakantie uit uw PGB betalen. Maakt u veel gebruik van mantelzorg informeer dan eens bij uw zorgverzekeraar of gemeente of u in aanmerking komt voor respijtzorg. Indien één van deze situaties op u van toepassing is dan sluiten wij een contract met u af waarna u een deel kunt declareren. Informeer hiernaar, wij staan u graag te woord. Ingrid Roelofs Reisburo Vakantie & Zorg
Admin-antwoord door: Inge van Velsen
Dank je Ingrid. Fijn dat jullie dit ook via dit gastenboek laten weten! Er even tussenuit is juist voor mensen met een beperking en/of zorgvraag een welkome afwisseling. Aan de mogelijkheid om dit van een deel vanuit het PGB te kunnen doen, denkt misschien niet iedereen.
Josien uit Bunnik schreef op 5 april 2017 om 13:13:
Beste Inge, Hartelijk dank voor je bericht dat je Mezzo als organisatie van en voor mantelzorgers een plek binnen je website hebt gegeven. We hopen dat jouw bezoekers zo ook bij vragen rondom het zorgen voor een naaste, de weg naar ons weten te vinden. Met hartelijke groet, Josien van Eijk Communicatie Mezzo
Admin-antwoord door: Inge van Velsen
Dank Josien, ik had gezien dat Mezzo veel voor mantelzorgers kan betekenen! Ik hoop bezoekers hiermee een opstapje te geven naar een luisterend oor en de oplossingen die jullie kunnen bieden.
HCC SeniorenAcademie uit Haarlem schreef op 5 april 2017 om 12:54:
Dag Inge, Een zeer goed initiatief. Wij willen daar graag een vervolg aan geven door het ondersteunen van senioren bij het gebruik van hun tablet, smartphone en computer.
Admin-antwoord door: Inge van Velsen
Dank voor uw bericht! Ik hoop dat veel senioren de weg naar u vinden!
Dorine schreef op 5 april 2017 om 12:14:
Hoi Inge, complimenten voor je website en dank dat je aandacht besteed aan WeHelpen. Op wehelpen.nl. kun je hulp vragen, organiseren of bieden aan iemand bij jou in de buurt. Zoals Ed, gepensioneerd huisarts, die Ella helpt met de administratie: https://www.wehelpen.nl/wat-is-het/verhalen/stil-zitten-is-niets-voor-mij/. Met vriendelijke groetjes, Dorine.
Admin-antwoord door: Inge van Velsen
Prachtig werk moet worden beloond! Veel succes!
nanne boon uit almere schreef op 3 december 2016 om 09:41:
Ik ben er nog eens rustig doorgelopen Inge, en ik kan je alleen maar 1 groot compliment geven. De leesbaarheid, volledigheid en natuurlijk uit jouw handen, de kleurrijke afwerking. Ga door!
Admin-antwoord door: Inge van Velsen
Dank je! Met veel plezier gedaan!
Nanne uit Almere schreef op 29 november 2016 om 12:46:
Goed initiatief Inge! Ik heb de laatste 5 jaar heel wat capriolen uitgehaald om nieuwe aansluitingen te creëren na mijn pre-pensioen. Zal ze graag tzt. Vertellen!
Admin-antwoord door: Inge van Velsen
Goed Nanne! Ben benieuwd! Ga er maar eens lekker voor zitten. Leuk dat je ook anderen lid hebt gemaakt van de Faceboekgroep. Ik heb nog niet echt een idee wat dat moet worden. Het mooist is als mensen hun ervaring vertellen op de website, maar een faceboekpagina hoort er wel bij. Ik zie wel hoe het loopt! Spannend!
Evelien van den Hazel uit Hilversum schreef op 28 november 2016 om 20:04:
Een prima overzichtelijke en professionele website en dat gaat vast zijn vruchten afwerpen. Succes!!
Admin-antwoord door: Inge van Velsen
Dank je Evelien! Was heel leuk om te doen, hoop dat er mensen hun weg door vinden!